Instructeur

Rio Pechler Shodan 1e Dan

Rio Pechler zocht twaalf jaar geleden naar een vechtkunst die bij hem paste. Dat bleek niet eenvoudig te zijn. "Bij de ene sport vond ik bijvoorbeeld de sfeer niet prettig, bij de andere kreeg ik alleen maar grondoefeningen", legt de ervaren instructeur uit. "Via een vriend volgde ik een proefles Kenpo. Hoewel ik de eerste keer niet mee deed, was de leraar direct geïnteresseerd in mijn achtergrond en zag ik de veelzijdigheid van deze vechtkunst."

Sindsdien zijn Rio en Kenpo onafscheidelijk. "Kenpo wordt je levensstijl. Ook in het dagelijks leven zoals op je werk is het belangrijk om assertief te zijn, voor jezelf durven op te komen en overzicht te houden in verschillende situaties" , vertelt de docent bevlogen. 

"Kenpo draait niet alleen om zelfverdediging, het gaat ook een groot deel over jou. Dat je mag uitdragen wie je bent en veel kunt bereiken". 

Zijn passie voor de vechtkunst drukt hij niet alleen in woorden uit. Rio draagt de zwarte band, ontving meerdere medailles en doet nog steeds mee aan internationale wedstrijden. De prijzen zijn prachtig, maar toch haalt Rio het meeste voldoening uit zijn leerlingen. "Ik zie mensen binnen een maand veranderen. Ik heb het dan niet over de techniek, maar over hun houding. Ze verlaten veel zelfverzekerder de sportschool dan toen ze voor de allereerste keer binnenliepen. En daar doe ik het voor!"

Rio geeft les aan onder andere scholieren, buschauffeurs, automonteurs, beveiligers, politieagenten, etc. "Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen doelen. Ik ben er van overtuigd dat Kenpo een vechtkunst is die dat voorop stelt en nodig iedereen graag uit om dit te ervaren."

 

 

Contact

Wei Long Kenpo Jutsu
Quadoelenweg 29
8431 AB Oosterwolde

06 25508956
Merry Christmas and Happy New Year 2019

Merry Christmas and Happy New Year 2019

Geplaatst op: 2018-12-24

Wei Long Kenpo Jutsu wishing you a Merry Christmas and a Happy New Year 2019

Lees meer Meer nieuws
Kenpo eindejaarsuitje

Kenpo eindejaarsuitje

Geplaatst op: 2018-12-24

Het jaar is bijna weer voorbij, dit sluiten we af met een eindejaarsuitje, dit keer is het de Escape Room.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.