t, Vechtsportschool Wei Long Kenpo Jutsu | Zelfverdediging Kenpo

De School

Wei Long is de naam van de school en betekent "Draak zonder Vrees"

Wei Long Kenpo is een zelfverdedigingssysteem welke is afgeleid van het American Kenpo Karate, dit systeem werd gecreëerd door Senior Grand Master Ed Parker.

Wei Long Kenpo Jutsu beoefent Kenpo-Do als een combinatie van de oude vechttechnieken en moderne wetenschappelijke principes. Het is een oneindige stroom van vloeiende bewegingen afgewisseld met de realiteit van de straat.

Dit systeem is ondergeschikt aan de leering en vraagt om maatwerk. Ieder individu is uniek en daarom geven wij op een persoonlijke manier les. Bovendien trainen wij op een respectvolle manier: niet tegen elkaar, maar mét elkaar.

Door het tonen van respect kunnen wij veilig met elkaar trainen. Bij Wei Long Kenpo begint zowel een les als een trainingsonderdeel met een groetceremonie. Dit houdt een respectvolle groet in met een hand over de vuist die symbool staat voor een Kenpo begrip: de 'Wijze over de Krijger'.

Onze vechtsportschool geeft je ook de kans om jezelf te laten zien tijdens nationale en internationale toernooien. Wei Long Kenpo Jutsu doet al vele jaren mee en heeft meerdere kampioenen in zijn gelederen. Wedstrijdtrainingen kunnen voor sommigen wat extra uitdaging bieden.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, jong of oud: iedereen kan deze allround vechtkunst zich eigen maken. Naast zelfverdediging, staan wij ook stil bij lichaamsbewustzijn, balans en innerlijke rust.

Bij Wei Long Kenpo Jutsu bouw je aan innerlijke kracht en conditie om nog zelfverzekerder door het leven te gaan.

Wei Long Kenpo Jutsu is via Kenpo Karate Nederland (K.K.N) aangesloten bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (F.O.G) en NOC*NFS (via aansluiting F.O.G)

 

Afbeeldingsresultaten voor noc nsf logo

Contact

Wei Long Kenpo Jutsu
06 25508956


Stellingwerf College (zaal 2) Oosterwolde
Quadoelenweg 29
8431 LN Oosterwolde

Gymnastieklokaal Weemeweg
Weemeweg 5
8431 LS Oosterwolde

Let op! Trainingslocatie wijziging.

Let op! Trainingslocatie wijziging.

Geplaatst op: 2024-02-04

Elke maandagavond om 20:00 - 21:15 wordt er lesgeven in het gymnastieklokaal aan de Weemeweg in Oosterwolde.

Lees meer Meer nieuws
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Geplaatst op: 2023-12-18

Wij wensen iedereen fijne feestdagen! Ivm de kerst vakantie wordt er geen training gegeven. Wij beginnen weer met training op dinsdag 09-01-2024. Wij hopen jullie allemaal weer te zien! 

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.