t, Vechtsportschool Wei Long Kenpo Jutsu | Zelfverdediging Kenpo

De School

Wei Long is de naam van de school en betekent "Draak zonder Vrees"

Wei Long Kenpo is een zelfverdedigingssysteem welke is afgeleid van het American Kenpo Karate, dit systeem werd gecreëerd door Senior Grand Master Ed Parker.

Wei Long Kenpo Jutsu beoefent Kenpo-Do als een combinatie van de oude vechttechnieken en moderne wetenschappelijke principes. Het is een oneindige stroom van vloeiende bewegingen afgewisseld met de realiteit van de straat.

Dit systeem is ondergeschikt aan de leering en vraagt om maatwerk. Ieder individu is uniek en daarom geven wij op een persoonlijke manier les. Bovendien trainen wij op een respectvolle manier: niet tegen elkaar, maar mét elkaar.

Door het tonen van respect kunnen wij veilig met elkaar trainen. Bij Wei Long Kenpo begint zowel een les als een trainingsonderdeel met een groetceremonie. Dit houdt een respectvolle groet in met een hand over de vuist die symbool staat voor een Kenpo begrip: de 'Wijze over de Krijger'.

Onze vechtsportschool geeft je ook de kans om jezelf te laten zien tijdens nationale en internationale toernooien. Wei Long Kenpo Jutsu doet al vele jaren mee en heeft meerdere kampioenen in zijn gelederen. Wedstrijdtrainingen kunnen voor sommigen wat extra uitdaging bieden.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, jong of oud: iedereen kan deze allround vechtkunst zich eigen maken. Naast zelfverdediging, staan wij ook stil bij lichaamsbewustzijn, balans en innerlijke rust.

Bij Wei Long Kenpo Jutsu bouw je aan innerlijke kracht en conditie om nog zelfverzekerder door het leven te gaan.

Wei Long Kenpo Jutsu is via Kenpo Karate Nederland (K.K.N) aangesloten bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (F.O.G) en NOC*NFS (via aansluiting F.O.G)

 

Logo van FOG Afbeeldingsresultaten voor noc nsf logo

Contact

Wei Long Kenpo Jutsu
06 25508956


Stellingwerf College (zaal 2) Oosterwolde
Quadoelenweg 29
8431 LN Oosterwolde

{contact-3-contactpersoon}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}

De trainingen zijn weer begonnen!

De trainingen zijn weer begonnen!

Geplaatst op: 2023-09-11

De trainingen zijn weer begonnen! Je bent welkom op: Dinsdagavond 20:00 - 21:15 Donderavond 20:00 - 21:15 Locatie: Stellingwerf College zaal 2

Lees meer Meer nieuws
Zomerstop2023

Zomerstop2023

Geplaatst op: 2023-07-31

De zomerstop 2023 is begonnen voor Wei Long Kenpo Jutsu Oosterwolde. De laatste Kenpo training was op 22 juli 2023. Namens Wei Long Kenpo Jutsu wensen wij jullie allemaal een hele fijne zomervakantie to...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.