t, Vechtsportschool Wei Long Kenpo Jutsu | Zelfverdediging Kenpo

De School

Wei Long is de naam van de school en betekent "Draak zonder Vrees"

Wei Long Kenpo is een zelfverdedigingssysteem welke is afgeleid van het American Kenpo Karate, dit systeem werd gecreëerd door Senior Grand Master Ed Parker.

Wei Long Kenpo Jutsu beoefent Kenpo-Do als een combinatie van de oude vechttechnieken en moderne wetenschappelijke principes. Het is een oneindige stroom van vloeiende bewegingen afgewisseld met de realiteit van de straat.

Dit systeem is ondergeschikt aan de leering en vraagt om maatwerk. Ieder individu is uniek en daarom geven wij op een persoonlijke manier les. Bovendien trainen wij op een respectvolle manier: niet tegen elkaar, maar mét elkaar.

Door het tonen van respect kunnen wij veilig met elkaar trainen. Bij Wei Long Kenpo begint zowel een les als een trainingsonderdeel met een groetceremonie. Dit houdt een respectvolle groet in met een hand over de vuist die symbool staat voor een Kenpo begrip: de 'Wijze over de Krijger'.

Onze vechtsportschool geeft je ook de kans om jezelf te laten zien tijdens nationale en internationale toernooien. Wei Long Kenpo Jutsu doet al vele jaren mee en heeft meerdere kampioenen in zijn gelederen. Wedstrijdtrainingen kunnen voor sommigen wat extra uitdaging bieden.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, jong of oud: iedereen kan deze allround vechtkunst zich eigen maken. Naast zelfverdediging, staan wij ook stil bij lichaamsbewustzijn, balans en innerlijke rust.

Bij Wei Long Kenpo Jutsu bouw je aan innerlijke kracht en conditie om nog zelfverzekerder door het leven te gaan.

Wei Long Kenpo Jutsu is via Kenpo Karate Nederland (K.K.N) aangesloten bij de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (F.O.G) en NOC*NFS (via aansluiting F.O.G)

 

Logo van FOG Afbeeldingsresultaten voor noc nsf logo

Contact

Wei Long Kenpo Jutsu
06 25508956


Sportcentrum Plaza Sportiva Oosterwolde
De Slatten 32
8431 BE Oosterwolde

{contact-3-contactpersoon}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}

Wij gaan weer los!

Wij gaan weer los!

Geplaatst op: 2021-06-06

Op maandag 7 juni gaan wij weer los! Doe je ook weer mee? Of lijkt het je leuk om mee te doen? Dan ben je van harte welkom! Locatie:  Sportcentrum Plaza Sportiva   De S...

Lees meer Meer nieuws
Zomerstop 2019

Zomerstop 2019

Geplaatst op: 2019-07-15

De zomerstop 2019 is begonnen voor Roden en Oosterwolde. De laatste Kenpo training was op Roden is op 11 juli 2019. De lessen in Oosterwolde gaan gewoon door op de maandag. LET OP! lestijden z...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.