t, Wei Long Kenpo Jutsu | Roden & Oosterwolde - Instructeur

Instructeur

Rio Pechler Shodan 1e Dan

Rio Pechler zocht vijtien jaar geleden naar een vechtkunst die bij hem paste. Dat bleek niet eenvoudig te zijn. "Bij de ene sport vond ik bijvoorbeeld de sfeer niet prettig, bij de andere kreeg ik alleen maar grondoefeningen", legt de ervaren instructeur uit. "Via een vriend volgde ik een proefles Kenpo. Hoewel ik de eerste keer niet mee deed, was de leraar direct geïnteresseerd in mijn achtergrond en zag ik de veelzijdigheid van deze vechtkunst."

Sindsdien zijn Rio en Kenpo onafscheidelijk. "Kenpo wordt je levensstijl. Ook in het dagelijks leven zoals op je werk is het belangrijk om assertief te zijn, voor jezelf durven op te komen en overzicht te houden in verschillende situaties" , vertelt de docent bevlogen. 

"Kenpo draait niet alleen om zelfverdediging, het gaat ook een groot deel over jou. Dat je mag uitdragen wie je bent en veel kunt bereiken". 

Zijn passie voor de vechtkunst drukt hij niet alleen in woorden uit. Rio draagt de zwarte band, ontving meerdere medailles en doet nog steeds mee aan internationale wedstrijden. De prijzen zijn prachtig, maar toch haalt Rio het meeste voldoening uit zijn leerlingen. "Ik zie mensen binnen een maand veranderen. Ik heb het dan niet over de techniek, maar over hun houding. Ze verlaten veel zelfverzekerder de sportschool dan toen ze voor de allereerste keer binnenliepen. En daar doe ik het voor!"

Rio geeft les aan onder andere scholieren, buschauffeurs, automonteurs, beveiligers, politieagenten, etc. "Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen doelen. Ik ben er van overtuigd dat Kenpo een vechtkunst is die dat voorop stelt en nodig iedereen graag uit om dit te ervaren."

 

 

Contact

Wei Long Kenpo Jutsu
06 25508956


Sportcentrum Plaza Sportiva Oosterwolde
De Slatten 32
8431 BE Oosterwolde

{contact-3-contactpersoon}
{contact-3-adres}
{contact-3-postcode} {contact-3-plaats}

Wij gaan weer los!

Wij gaan weer los!

Geplaatst op: 2021-06-06

Op maandag 7 juni gaan wij weer los! Doe je ook weer mee? Of lijkt het je leuk om mee te doen? Dan ben je van harte welkom! Locatie:  Sportcentrum Plaza Sportiva   De S...

Lees meer Meer nieuws
Zomerstop 2019

Zomerstop 2019

Geplaatst op: 2019-07-15

De zomerstop 2019 is begonnen voor Roden en Oosterwolde. De laatste Kenpo training was op Roden is op 11 juli 2019. De lessen in Oosterwolde gaan gewoon door op de maandag. LET OP! lestijden z...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.